Kom forbi Suzuki forhandlerne og oplev den helt nye udgave af den legendariske Suzuki Jimny, der nu står klar til at blive set, prøvekørt og beundret. Som rendyrket offroader cementerer Suzuki med Jimny sin position som førende ekspert i gedigne godsejerbiler, der ikke koster en herregård.

Ja, med både Jimny, S-Cross, Vitara og Ignis på programmet burde vi måske ligefrem kalde os SUV-zuki. Mød hele banden af Suzukis seje SUV'er, der trækker på mere end 50 års erfaring hos din Suzuki forhandler. Vel mødt! 

Ny Suzuki Jimny. En rendyrket offroader

Suzuki Jimny For

Suzuki Jimny Offroad


Suzuki Jimny Instrumentbord

 

Suzuki Jimny tog verden med storm, da den første gang så dagens lys i 1968. Og nu gør den det igen i en råstærk og rå-charmerende nyfortolkning, som er ualmindeligt veludstyret til prisen. Perfekt til den professionelle, der arbejder i naturen eller til den private eventyrer. Med sine kompakte dimensioner, robuste konstruktion og avancerede 4WD-system klarer den udfordringerne i selv det mest krævende terræn. Kort sagt: Den nye Jimny er skabt til at køre sine egne veje.

Både ude og inde ligner offroad-legenden Jimny en million, selvom den fås fra langt under en fjerdedel. Alt er gennemtænkt og designet, så den kan bruges som både professionelt arbejdsredskab og mobilt hobbyrum. Bagagerummet kan fx udvides til et regulært rum med helt plant gulv, mens alle knapper i instrumentbordet kan betjenes med handsker på.

Samtidig er Jimny pakket med eventyrligt fedt udstyr og fås som standard med automatisk nødbremse, skiltegenkendelse, 6 airbags, aircondition, fartpilot, el-ruder, sædevarme, Bluetooth, AllGrip Pro 4WD system inkl. reduktionsgear plus meget mere. Og prisen starter fra kun 229.990 kr.

Se mere om Jimny her!

Suzuki SUV fra 133.990,-

Suzukis SUV program starter ved den lille kække og unikke Ignis, der som den første mini-bil er bygget helt fra bunden som en ægte SUV. Den er kun 3,7 meter lang, men med en højde og frihøjde som en Vitara har den en markant udstråling. Der er overraskende god plads inden døre og i bagagerummet, og du får også SUV’ens høje og behagelige siddeposition, gode udsyn samt nemme ind- og udgangsforhold. 

Se mere om Ignis her!

Den originale Suzuki Vitara. Fra 197.990,-
Med sit markante SUV design står den nyeste udgave af Suzuki Vitara klar med et seriøst skud selvtillid til hverdagen. Her er både stil og temperament og valg mellem to friske turbomotorer. Den er kompakt med stor attitude og udstråling. Du sidder højt og godt i den rummelige kabine, og bagagerummet er stort nok til at opfylde de flestes behov. Den fås med valg mellem Suzukis 2 Boosterjet turbomotorer og selvfølgelig også med 4WD.

Se mere om Vitara her!

Suzuki S-Cross med masser af plads. Fra 199.990,-
Suzuki S-Cross er en stor familie crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste af familiens opgaver. Under motorhjelmen ligger Suzukis Boosterjet turbomotor, og den er klar til at levere gode kræfter og en fornuftig økonomi. Og har du behov for 4WD fås S-Cross naturligvis også med Suzukis AllGrip system.

Se mere om S-Cross her!

 

 

 

001

 

 

 

 

 

Suzuki Vitara For Og Side

 

 

 

 

 

  

Exclusive_620px_Exterior 0001 Rgb

Book prøvetur

Her kan du bestille en prøvetur i den Suzuki SUV, der tiltaler dig mest. Så står den klar, når det passer dig. 

Book her

Find forhandler

Her kan du finde den nærmeste Suzuki forhandler, når du vil ud at kigge nærmere på en Suzuki SUV.

Find forhandler

Start Video

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK