Start Video

Oplev den nye Suzuki Ignis

Der findes ingen biler som den nye Suzuki Ignis. Er den en minibil? Tjah, bare langt mere potent og veludstyret end som så. En ægte SUV? Helt sikkert, bare meget mindre og fiksere end de andre biler, der kendetegner netop den klasse. Men den er god nok. Vi kalder den en mini-SUV. Og den fås da også med firehjulstræk. Foruden slingreadvarsel og et avanceret automatisk nødbremsesystem. Ja, endda som mild-hybrid. Sådan en har man altså ikke set før. Så kom forbi en Suzuki forhandler og oplev den helt nye Ignis. 

Den første mini-SUV
Suzuki Ignis er den første SUV i mini-klassen, så nu kan du få den populære biltype i et helt nyt prisleje fra lige under 134.000 kroner (inkl. levering). Den er unik ved at være den første bil, der er bygget helt fra bunden som en mini-SUV. Og du kan endda få den med 4WD. Det er helt naturligt, at det lige netop er Suzuki, der tager dette skridt. Vi har nemlig gennem mere end 50 år bevist vores styrke og store erfaring indenfor SUV og crossovers. Tænk bare på Vitara, Jimny, Samurai og S-Cross.

12 450Px

Ignis er kun 3,7 meter lang, men med en højde og frihøjde som en Vitara har den sin helt egen og markante udstråling. Og da den er udviklet på Suzukis helt nye platform, er der faktisk overraskende god plads inden døre og i bagagerummet. Bagsædet byder på en smart feature, da det i de fleste modeller kan justeres i længderetningen. Dermed kan man vælge mellem ekstra plads i bagagerummet (op til 370 liter) eller på bagsædet alt efter behov. Du får også SUV’ens høje og behagelige siddeposition, gode udsyn samt nemme ind- og udgangsforhold.

Designet er med enkle linjer både ude og inde. Og det er tydeligt, at Ignis har selvtillid og karakter, som den står der og viser sig frem. Og så fås den selvfølgelig i nogle friske farver, der matcher udstrålingen. Hele 14 forskellige farvekombinationer med 5 i 2-farvet lakering og 2 farvedesigns i kabinen er der at vælge mellem. For ikke at nævne de mange muligheder for personalisering af bilen.

IGNIS Modelkomp 2

Priser fra 133.990,-
Ignis priserne starter ved kun 133.990 kroner (inkl. levering) for Club modellen. Og her får du både aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås og en ratbetjent cd-radio med Bluetooth som standard. Fra Active niveau får du også lækkert udstyr som fx multimediecenter med farveskærm, DAB radio og bakkamera samt sorte 16” alufælge, bagsæde med "slide" funktion og sorte skærmkanter samt tagræling til priser fra 146990 kroner. Og i Adventure modellen, der er prissat fra 160.990 kroner, er Full LED forlygter, klimaanlæg, nøglefri betjening og automatisk nødbremsesystem inkl. vognbaneassistent og slingreadvarsel også standard.

128B

90 hk Dualjet og mild-hybrid
Du kan få den nye Ignis med Suzukis 1,2 Dualjet benzinmotor med 4 cylindre og 90 hk. Motoren har en forhøjet kompression og to indsprøjtningsdyser i hver cylinder for en bedre energieffektivitet. Benzinforbruget er på 18,7 km/l ved blandet kørsel (ny og mere restriktiv WLTP-norm). Ignis Adventure modellen kan også fås med Suzukis mild-hybrid løsning til en pris fra 168.970 kroner. Her assisterer en avanceret starter/generator og et li-ion batteri benzinmotoren ved igangsætning og acceleration for lavere forbrug. 

001

Velkommen hos Suzuki forhandlerne
De står klar til at byde dig velkommen til en Ignis oplevelse, så kom forbi og oplev den lille funky mini-SUV på nærmeste hold. Den vil helt klart overraske dig positivt, præcist som det var tilfældet, da de danske motorjournalister mødte Ignis. Du kan se et lille udpluk Ignis artikler her:

Hvilkenbil.dk
FDM Motor
Motorsiden.dk
Blogombiler.dk

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK