En usædvanlig praktisk mikrobil
Suzuki Celerio er rummeligheden selv. Ikke alene fås den med krog, der trækker hele læsset på op til 400 kg. Den tager også imod familien med 5 åbne døre, 5 gode siddepladser og klassens største bagagerum til alt det herlige habengut. Aircondition og bluetooth er standard. Dualjet-motoren klarer op til 25,6 km/l. Og lige nu sparer du 10.000 kr. på Celerio Xtra-modellerne, som fås fra kun 104.990 kr. inkl. levering.

Forfra 450px

God kabineplads
Alle Celerio modellerne har 5 døre, så det er nemt at komme ind og ud - og plads til 5 personer. Og indenfor vil du opleve, at rummeligheden er usædvanlig god. Her er lyst, og der er god plads til både ben og hoved. Også når man sidder på bagsædet, hvilket ellers er et særsyn i klassen. Og sidedørene åbner bredt for ekstra gode adgangsforhold til kabinen og de højtplacerede sæder.

Suzuki Celerio Doere 400PxSuzuki Celerio har både 4 sidedøre, gode ind- og udstigningsforhold samt et bagagerum, der rummer mere, end man skulle tro. 

Stort og regulært bagagerum
Med en volumen på 254 liter er bagagerummet mikroklassens største. Her er god plads til ugens indkøb eller taskerne til weekendturen. Bagsædet er med split-funktion (60/40), så du har mulighed for at udvide bagagerummet, når nogle af pladserne på bagsædet ikke er i brug.

Suzuki Celerio Bagagerum 2 450Px

68 hk og 25,6 km/l
Den energieffektive Dualjet motor med 12V og DOHC yder 68 hk og har en rigtig pæn benzinøkonomi på 25,6 km/l ved blandet kørsel iflg. den nye og mere restriktive NEDC norm. Celerio er derfor placeret i energiklasse A++ med en halvårlig ejerafgift på kun 500 kroner.

Aircondition, Bluetooth og LED er standard
På udstyrssiden byder Celerio på en masse lækkert komfortudstyr. Fx er aircondition standard - så kan du nyde en afsvalet kabine om sommeren og hurtigt få dugfrie ruder om efteråret. Den ratbetjente cd-radio er med Bluetooth, så du kan bruge din telefon under kørslen. Og låsesystemet er naturligvis med fjernbetjent centrallås, ligesom sideruderne foran er med el-betjening. Du kan også glæde dig over LED kørelys, start/stop automatik og Hill Hold funktion, som gør, at det er nemmere at sætte i gang på en stigning. Og vælger du Exclusive modellen, får du også tågelygter foran, el-sidespejle, el-ruder bag, alufælge og kølergrill med kromkant.

104 400Px

Fås også med Jydekrog
Som en af de eneste biler i mikroklassen må Celerio trække en anhænger. Op til 400 kg må du sætte på krogen. Så kan du også bruge din Celerio, når du fx skal på genbrugspladsen med affald, på indkøbstur til byggemarkedet eller ned over grænsen. 

Celerio Med Trailer 940Px

Spar 10.000,- på en Celerio Xtra
Lige nu kan du gøre en extra god Celerio handel med en af de to Xtra modeller. Du sparer 10.000 gode danske kroner på dem begge:

  • Celerio Club Xtra med fx aircondition, ratbetjent cd-radio med Bluetooth, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, LED kørelys og Hill Hold til 104.990 kroner inkl. levering.
  • Celerio Exclusive Xtra har desuden alufælge, tågelygter, el-ruder bag, el-sidespejle og kromkant på kølergrillen til en pris på 119.990 kroner inkl. levering.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK