Kom og gør et Celerio kup hos Suzuki forhandlerne. Lige nu kan du nemlig få Celerio KUP modeller fra under 100.000 kroner. Og samtidig kan den finansieres med et Suzuki Billån med en udbetaling på kun 5.000 kr.

Suzuki Celerio er en usædvanlig praktisk mikrobil. Ikke alene fås den med krog, der trækker hele læsset på op til 400 kg. Den tager også imod familien med 5 åbne døre, 5 gode siddepladser og klassens største bagagerum til alt det herlige habengut. Aircondition og bluetooth er standard. Og Dualjet-motoren klarer op til 20,8 km/l ved blandet kørsel. 

Forfra 450px

KUP modeller fra 99.990,-
Celerio KUP modellerne starter prismæssigt fra lige under de 100.000 kr., og her får du endda lækkert udstyr som fx aircondition, Bluetooth, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, LED kørelys og cd-radio med MP3 og USB indgang, start/stop automatik og Hill Hold funktion. Du sparer 15.000 kr!
Og vælger du Exclusive KUP modellen, får du fx også tågelygter foran, el-sidespejle, el-ruder bag, alufælge og kølergrill med kromkant til en særpris på 114.990 kr.

300X300 Udbetalingsikon 01Den er god nok. I forbindelse med Suzuki KUP kampagnen tilbyder vi Suzuki Billån med en udbetaling på kun 5.000 kr! Det betyder, at du med en udbetaling på kun 5.000 kr. kan blive kørende i en Celerio Club KUP med en ydelse på kun 1.414 kr. pr. måned. 

Eksemplet gælder en Celerio 1.0 Club KUP i standardfarve. Pris: 99.990 kr. Ydelse: 1.414 kr. pr. måned. Løbetid: 96 mdr. Variabel debitorrente: 6,1%. ÅOP: 9,9%. Samlet kreditbeløb: 94.990 kr. Samlede kreditomk.: 40.292 kr. Tilbagebetalingsbeløb: 135.282. Forudsætter betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen, der tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S. Positiv kreditvurdering forudsættes. 

Se mere om Suzuki Billån med 5.000 kroner i udbetaling her!


68 hk og 20,8 km/l

Den energieffektive Dualjet motor med 12V og DOHC yder 68 hk og har en rigtig pæn benzinøkonomi på 20,8 km/l ved blandet kørsel iflg. den nye og mere restriktive WLTP-norm. Celerio er derfor placeret i energiklasse A++ med en halvårlig ejerafgift på kun 500 kroner.

God kabineplads
Celerio har 5 døre, så det er nemt at komme ind og ud - og plads til 5 personer. Og indenfor vil du opleve, at rummeligheden er usædvanlig god. Her er lyst, og der er god plads til både ben og hoved. Også når man sidder på bagsædet, hvilket ellers er et særsyn i klassen. Og sidedørene åbner bredt for ekstra gode adgangsforhold til kabinen og de højtplacerede sæder.

Suzuki Celerio Doere 400PxSuzuki Celerio har både 4 sidedøre, gode ind- og udstigningsforhold samt et bagagerum, der rummer mere, end man skulle tro. 

Stort og regulært bagagerum
Med en volumen på 254 liter er bagagerummet mikroklassens største. Her er god plads til ugens indkøb eller taskerne til weekendturen. Bagsædet er med split-funktion (60/40), så du har mulighed for at udvide bagagerummet, når nogle af pladserne på bagsædet ikke er i brug.

Suzuki Celerio Bagagerum 2 450Px


Fås også med Jydekrog

Som en af de eneste biler i mikroklassen må Celerio trække en anhænger. Op til 400 kg må du sætte på krogen. Så kan du også bruge din Celerio, når du fx skal på genbrugspladsen med affald, på indkøbstur til byggemarkedet eller ned over grænsen. 

Celerio Med Trailer 940Px

 

Mere om Celerio

Se mere om Suzuki Celerio modellen

Se her

Find forhandler

Her kan du finde den nærmeste Suzuki forhandler, når du vil ud at kigge på Celerio.

Find forhandler

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK