Start Video


Suzuki Celerio. En usædvanlig praktisk mikrobil

Suzuki Celerio er mikroklassens mest praktiske bil. Og den er er godt bevis på, at selvom man er lille, kan man godt fylde meget. Og det gør Suzuki Celerio, der bryder rammerne for, hvad man kan forvente i den lille bilklasse. Både på rummelighed, benzinøkonomi, udstyr og anvendelighed. Det eneste mikro ved Celerio er faktisk prisen, der starter ved 102.970,- (inkl. levering 3.980 kr).

Fås også med Jydekrog
Som en af kun 2 biler i mikroklassen må Celerio trække en anhænger. Op til 400 kg må du sætte på krogen. Så kan du også bruge din Celerio, når du skal ud med affald på genbrugspladsen, på indkøbstur til byggemarkedet eller på planteskolen efter nye blomster til haven. Og det gælder også modellen med automatisk gearskifte.

Celerio Med Trailer 940Px

God kabineplads
Alle Celerio modellerne har 5 døre og sikkerhedsseler til 5 personer. Og indenfor vil du opleve, at rummeligheden er usædvanlig god. Her er lyst, og der er god plads til både ben og hoved. Også når man sidder på bagsædet, hvilket ellers er et særsyn i klassen. Og sidedørene åbner bredt for ekstra gode adgangsforhold til kabinen og de højtplacerede sæder.

Untitled 2 400PxStort og regulært bagagerum
Med en volumen på 254 liter er bagagerummet mikroklassens største. Her er god plads til ugens indkøb eller taskerne til weekendturen. Bagsædet er med split-funktion (60/40), så du har mulighed for at udvide bagagerummet, når nogle af pladserne på bagsædet ikke er i brug.

127 450Px 


Op til 27,8 km/l

Også når det gælder økonomien, er Celerio duks i klassen. Med Suzukis unikke 68 HK Dualjet motor (standard fra Club udstyrsniveauet), kører Celerio hele 27,8 km/l ved blandet kørsel (vejledende forbrug iflg. EU-normen), og den udleder derfor kun 84 gram CO2 pr. km. I den billigere Comfort version er EU-normen på pæne 23,3 km/l. Alle modeller hører derfor til i de billigste ejerafgiftsklasser. 

001 1500 GLX 300Px

Aircondition og Bluetooth er standard
På udstyrssiden byder Celerio på lidt mere end det normale i klassen. Selv i den billigste Comfort model er udstyr som aircondition, cd-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-ruder foran standard. Et uhørt højt udstyrsniveau til prisen på 102.970 kroner. I Club versionen med Dualjet motor følger fx LED kørelys, start/stop automatik og Hill Hold funktion med fra 109.970,-. Og topmodellen Exclusive byder endvidere på fx alufælge, el-ruder bag, tågeforlygter og el-betjente sidespejle.

104 400Px

 

Få 20.000 kroner for din gamle bil*
Hvis du køber en Celerio i Style kampagnemodel til 132.970 kroner får du lige nu mindst 20.000 kroner i bytte for din gamle bil i form af rabat på den nye Celerio Style.
Så kom forbi Suzuki forhandlerne og få en Celerio snak og en god prøvetur i bilen, og du vil opdage, at kørekomforten også er på et højt niveau. Sammen med den gode økonomi, det høje udstyrsniveau og muligheden for montering af en "jydekrog" gør det Suzuki Celerio til en helt usædvanlig mikrobil.  *) Rabatten på de 20.000 kroner opnås som en kombination af rabat ved køb af en ny Celerio Style (vejl. pris 132.970 kr inkl. levering) og indbytningspris for en indregistreret personbil (max. 1 indbytningsbil pr. ny bil). Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK