Få 20.000 kroner for din gamle bil

Kom og gør et kup hos Suzuki forhandlerne. Lige nu får du nemlig mindst 20.000 kroner i bytte for din gamle bil, når du køber en ny Celerio, der fås til priser fra 114.990 kroner *) 

Suzuki Celerio er en usædvanlig praktisk mikrobil. Ikke alene fås den med krog, der trækker hele læsset på op til 400 kg. Den tager også imod familien med 5 åbne døre, 5 gode siddepladser og klassens største bagagerum til alt det herlige habengut. Aircondition og bluetooth er standard. Og Dualjet-motoren klarer op til 20,8 km/l ved blandet kørsel. 

Forfra 450px

God kabineplads
Celerio har 5 døre, så det er nemt at komme ind og ud - og plads til 5 personer. Og indenfor vil du opleve, at rummeligheden er usædvanlig god. Her er lyst, og der er god plads til både ben og hoved. Også når man sidder på bagsædet, hvilket ellers er et særsyn i klassen. Og sidedørene åbner bredt for ekstra gode adgangsforhold til kabinen og de højtplacerede sæder.

Suzuki Celerio Doere 400PxSuzuki Celerio har både 4 sidedøre, gode ind- og udstigningsforhold samt et bagagerum, der rummer mere, end man skulle tro. 

Stort og regulært bagagerum
Med en volumen på 254 liter er bagagerummet mikroklassens største. Her er god plads til ugens indkøb eller taskerne til weekendturen. Bagsædet er med split-funktion (60/40), så du har mulighed for at udvide bagagerummet, når nogle af pladserne på bagsædet ikke er i brug.

Suzuki Celerio Bagagerum 2 450Px


68 hk og 20,8 km/l

Den energieffektive Dualjet motor med 12V og DOHC yder 68 hk og har en rigtig pæn benzinøkonomi på 20,8 km/l ved blandet kørsel iflg. den nye og mere restriktive WLTP-norm. Celerio er derfor placeret i energiklasse A++ med en halvårlig ejerafgift på kun 500 kroner.

Aircondition, Bluetooth og LED er standard
På udstyrssiden byder Celerio på en masse lækkert komfortudstyr. Fx er aircondition standard - så kan du nyde en afsvalet kabine om sommeren og hurtigt få dugfrie ruder om efteråret. Den ratbetjente cd-radio er med Bluetooth, så du kan bruge din telefon under kørslen. Og låsesystemet er naturligvis med fjernbetjent centrallås, ligesom sideruderne foran er med el-betjening. Du kan også glæde dig over LED kørelys, start/stop automatik og Hill Hold funktion, som gør, at det er nemmere at sætte i gang på en stigning. Og vælger du Exclusive modellen, får du også tågelygter foran, el-sidespejle, el-ruder bag, alufælge og kølergrill med kromkant.

104 400Px

Fås også med Jydekrog
Som en af de eneste biler i mikroklassen må Celerio trække en anhænger. Op til 400 kg må du sætte på krogen. Så kan du også bruge din Celerio, når du fx skal på genbrugspladsen med affald, på indkøbstur til byggemarkedet eller ned over grænsen. 

Celerio Med Trailer 940Px

 

Velkommen hos Suzuki forhandlerne
Kom forbi Suzuki forhandlerne og få en god prøvetur i en Suzuki Celerio. Her vil du opdage, at kørekomforten også er på et højt niveau. Sammen med den gode økonomi, det høje udstyrsniveau og muligheden for montering af en "jydekrog" gør det Suzuki Celerio til en helt usædvanlig mikrobil. Og lige nu får du endda mindst 20.000 kroner for din udtjente gode gamle bil*). Så hvad er der at vente på? 

*) De 20.000 kroner gives som en kombination af rabat ved køb af en ny Celerio og indbytningsprisen for en indregistreret personbil (max. 1 indbytningsbil pr. ny bil). Tilbuddet gælder, så længe lager haves.

Mere om Celerio

Se mere om Suzuki Celerio modellen

Se her

Find forhandler

Her kan du finde den nærmeste Suzuki forhandler, når du vil ud at kigge på Celerio.

Find forhandler

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK