Start Video

Børnevenlig, prisvenlig og miljøvenlig

Suzuki Baleno forener en række modsætninger og kvaliteter, man normalt ikke finder i én og samme bil i den kompakte bilklasse. For med sit strømlinede design oser Baleno af god stil, men den er samtidig super praktisk med rigtig god plads til fx børnene på bagsædet og med klassens største bagagerum.
Innovativ teknologi gør Baleno lige så grøn, som den er fræk – med høj ydelse og lavt forbrug. Og så stiller den op med et højt udstyrsniveau til en attraktiv pris fra kun 138.970,- inkl. levering (3.980 kr.).
Kort sagt: Den nye Suzuki Baleno har usædvanlig meget at byde på. Så kig forbi en Suzuki forhandler og glæd dig til en god oplevelse sammen med Baleno.

Totaloekonomi 450X180

Baleno modellen kan også sole sig i flere hædersbevisninger. Fx var den nomineret til Årets Bil i Danmark 2017 og Bilmagasinet kårede den til årets bedste minibil i deres Årets Bedste Biler, Basta! 2017. Senest har vurderingstjenesten bilpriser.dk analyseret totaløkonomien i 19 minibiler, og her kommer Baleno ud på en flot 2. plads - kun overgået af Suzuki Swift og med Suzuki Ignis på 3. pladsen. Hædersbevisningerne er et rigtigt godt bevis på, at Suzuki Baleno giver god værdi for pengene. 

Rummelig som få i klassen
Takket være en nyt eknisk platform kan Suzuki Baleno tilbyde klasseledende rummelighed. Platformen er baseret på et nyt design, hvor man ved at udforme vangerne med bløde linjer kan reducere materialets vægt og dimension, så det både fylder og vejer mindre.
Den slanke konstruktion optager mindre plads, og derfor byder Baleno på en overraskende stor og rummelig kabine, hvis bredde og højde sikrer god plads til fem voksne personer. Benpladsen på bagsædet er nærmest overdådig, og de brede døråbninger tillader en komfortabel ind- og udstigning. Bagagerummet er med sine 355 liter det største i klassen, så her finder du også plads til det meste. 

144
Kraftfuld men økonomisk
Kraftfuld fremdrift med et lille benzinforbrug lyder som ønsketænkning. Men med sin helt nye konstruktion leverer Baleno også her. Du kan vælge mellem tre innovative og brændstofeffektive motorer, der på sædvanlig Suzuki-manér byder på ganske høje ydelser og et beskedent forbrug. Så alle Baleno varianterne hører til i energiklasse A+. 

 • Dualjet 1,2 med 90 HK. Suzukis unikke benzinmotor med dobbelt indsprøjtning og høj kompression. Den har en EU-norm ved blandet kørsel på flotte 23,8 km/l.

 • Dualjet 1,2 SHVS mild-hybrid med 90 HK. Suzukis nye og smarte hybridsystem, hvor benzinmotoren assisteres af en el-motor under fx acceleration. Sammen med et nyudviklet automatisk stop/start system bringer det EU-normen op på hele 25,0 km/l.

 • Boosterjet 1.0 turbo med 112 HK. Med direkte indsprøjtning, en effektiv turbolader og et drejningsmoment på 170 Nm sikrer denne motor Baleno underholdende præstationer. EU-normen er her på 22,7 km/l.

Mere udstyr end normalt

Baleno introducerer et helt nyt niveau for sikkerheds- og luksusudstyr i prisklassen. Moderne og vigtigt sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse og aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til den forankørende, er standard allerede fra Active modellen til 149.990 kr. inkl. levering.

Og selv i den billigste Comfort model til 138.970 finder du væsenligt udstyr som aircondition, CD-radio med ratbetjent Bluetooth, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, læderrat, sædevarme, automatisk nærlys, LED kørelys, lakeret tagspoiler og meget mere.

Og i Exclusive modellerne bliver du nærmest forkælet med lækre detaljer som multimediecenter med touchscreen, navigation og bakkamera, automatisk klimaanlæg og nøglefri betjening med trykknap start af motoren. Samt flotte og klare Bi-Xenon forlygter, 16” alu-fælge, sorte ruder bag samt kromdetaljer. Alt sammen til priser fra 169.990 kroner. En lignende værdi-for-pengene pakke findes simpelthen ikke i klassen.


Rear 450Px

103 450Pxjpg

Ny Suzuki Baleno. Kort, men godt:

 • Klasseledende rummelighed i kabine og bagagerum
 • Rigtig flot benzinøkonomi fra 22,7 til 25,0 km/l ved blandet kørsel (EU-norm)
 • Radarbaseret sikkerhedsudstyr
 • Vælg mellem 3 spændende benzinmotorer
 • Ny teknik som fx let platform, mild-hybrid og turbomotor
 • 3 udstyrsvarianter med masser af udstyr. Selv i den billigste model
 • Comfort model fra 138.970 kr. inkl. 6 airbags, aircondition, CD-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås, el-ruder for, sædevarme, læderrat m.m. 
 • Active model fra 149.990 kr. inkl. automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. 
 • Exclusive modellen med hele luksuspakken, fx Bi-Xenon, klimaanlæg, multimedieanlæg med navigation, alu-fælge og nøglefri betjening fås fra 169.990 kr. Med mild-hybrid fra 174.990 kr. og med Boosterjet motor fra 183.970 kroner. 

Baleno 2015 IAA Teaser

Pressen skrev
De danske motorjournalister er begejstrede over hvor meget Baleno har at byde på. Du kan se at udpluk af deres artikler her: 

Biltorvet.dk
Hvilkenbil.dk
Motorsiden.dk
Bilmagasinet.dk
Vildmedbiler.dk

Galleri Slider 04

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK