Konkurrencen udbydes af Suzuki Bilimport Danmark A/S - CVR-nr. 27296602 i samarbejde med Suzuki-forhandlerne i Danmark.

Der trækkes 1 vinder af 1 præmie, som er et gavekort på 20.000 kr. til Grand Prix Tours.

Konkurrencen finder sted i perioden fra den 13. maj 2019 til og med den 31. maj 2019. Du kan kun deltage i konkurrencen ved at prøvekøre en Suzuki Swift, udfylde og aflevere et konkurrencekort hos Suzuki-forhandlerne i Danmark. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Kortet skal være udfyldt korrekt og afleveret hos Suzuki-forhandleren inden konkurrencens udløb den 31. maj 2019. Vinderen findes ved lodtrækningen blandt alle afleverede postkort i uge 24 og får direkte besked.

Kun personer bosiddende Danmark, og som er fyldt 18 år, kan deltage i konkurrencen.

Skatter og afgifter af præmien betales af Suzuki Bilimport Danmark. Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Kan en præmie ikke uddeles på grund af omstændigheder, som er uden for Suzuki Bilimport Danmarks kontrol, vil en anden præmie med samme værdi blive tildelt.

Suzuki Bilimport Danmark forbeholder sig retten til at ændre konkurrencebetingelserne uden forudgående varsel eller meddelelse og til at suspendere, tilbagetrække eller aflyse konkurrencen, hvor der er saglige grunde hertil. Derudover kan Suzuki Bilimport Danmark på ethvert tidspunkt ekskludere deltagere, som ikke overholder regler, vilkår og betingelser for konkurrencen. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Suzuki Bilimport Danmark sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Deltageren anerkender, at beslutninger truffet af Suzuki Bilimport Danmark, er endelige og bindende.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Suzuki Bilimport Danmark indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med administrationen af deltagelse i konkurrencen. Derudover anvender Suzuki Bilimport Danmark personoplysninger til at sende markedsføring mv., hvis du har givet samtykke hertil. Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet, og du har ret til indsigt i de indsamlede oplysninger samt ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af oplysningerne. Du har ligeledes krav på at få urigtige oplysninger rettet eller slettet. Læs mere i Suzuki Bilimport Danmarks privatlivspolitik

113776 Splash 300X300px

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK