Hvis du leder efter en økonomisk og billig bil der kører langt på literen, skal du tjekke udvalget hos Suzuki, der er verdens største producent af små økonomiske kvalitetsbiler. Næsten 3 millioner bliver det faktisk til hvert år fra den store japanske koncern. Da bilerne kører langt på literen får du både en lav benzinregnig og lave ejerafgifter. Og det er noget, der kan mærkes på måneds- og årsbudgettet.

Suzuki Celerio kører længst på literen
Benzinøkonomien i Celerio er klasseledende. Intet mindre. I Club og Exclusive udgaverne med Dualjet motor har Celerio nemlig markedets laveste forbrug med hele 27,8 km/l (vejlendende EU-norm ved blandet kørsel) og i Comfort modellen er den på pæne 23,3 km/l. Alle udgaver hører derfor til i den laveste ejerafgiftsklasse med en afgift på kun 310 kroner halvårligt. Og selv i daglig brug kører en Celerio lant på literen. Så hvis du leder efter en økonomisk bil er det oplagt at tjekke Celerio modellen. 

Med priser, der starter ved kun kr. 89.990 for en stor og rummelig 5-dørs bil med alt i udstyr, bryder Celerio også rammerne for hvad du kan forvente af en fabriksny billig bil. Alle modeller har fx aircondition, cd-radio med Bluetooth og fjernbetjent centrallås. Læg dertil, at Celerio kan rumme både passagerer og bagage og at den, som en de få i klassen, må trække en trailer. Så er det tydeligt, at Celerio er et rigtigt godt bud på den ideelle "lille" og økonomiske bil til en rigtig god pris. Ja, faktisk opleves den så stor, at den også kan bruges som en lille familebil.

Forfra 450px

Suzuki Swift op til 23,3 km/l
Suzuki Swift har lagt sig i overhalingsbanen med opgraderet design, nyt udstyr og skarpere priser. Den er i forvejen kendt som mini-klassens køreglade islæt. Og for et nærmest ikonisk design. Og selvom motorerne er højtydende er de økonomiske så du kører langt på literen.

De fleste Swift modeller er udstyret med Dualjet motor, der ved hjælp af ny teknologi forener høj ydelse med lavt benzinforbrug. Så kan du nyde køreglæden og dynamikken fra de 4 cylindre og 90 hk, mens du samtidigt kan glæde dig over en benzinøkonomi, som du til prisen normalt kun finder i små, triste 3-cylindrede motorer. 

En Swift giver dig derfor køreglæde for alle pengene.  Den lave vægt, den brede sporvidde, den direkte styring, den afstemte undervogn og det hurtige og præcise gearskifte gør, at køreturen bliver en lille oplevelse i sig selv, hver gang. Og med priser fra kr. 109.990 er Swift en af de billigste biler i sin klasse.

640Px Copy

Suzuki Baleno op til 25,0 km/l
Suzuki Baleno er en helt ny bil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, du normalt ikke finder i én og samme bil i prisklassen. Her får du både stil, plads, power og grøn samvittighed til en attraktiv pris fra kr. 134.990.

Kraftfuld fremdrift med et lille benzinforbrug lyder som klassisk ønsketænkning. Men med sin helt nye konstruktion og moderne motorer leverer Baleno også her. Du kan vælge mellem tre innovative og økonomiske motorer, der på sædvanlig Suzuki-manér byder på høje ydelser og et beskedent forbrug. En 1.2 Dualjet motor med 90 hk og en EU-norm ved blandet kørsel på 23,8 km/l, en 1.0 Boosterjet turbo-benziner med 112 hk og en norm på 22,2 km/l og endelig en 1.2 Dualjet med mild hybrid teknologi, hvor en lille el-motor og et lithium-ion batteri sørger for aflastning af benzinotoren og en EU-norm på 25,0 km/l. Alle Baleno varianterne hører til i energiklasse A+ og har en halvårlig ejerafgift på kun 310 kroner. Så med Baleno får du en rummelig familiebil der kører langt på literen.

03 BALENO Angle 450Px

Se mere Baleno's mild-hybrid teknik her: 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK