Hvis du leder efter en billig men god bil, skal du tjekke udvalget hos Suzuki, der er verdens største producent af kompakte billige kvalitetsbiler. Næsten 3 millioner bliver det faktisk til hvert år fra den store japanske koncern. Udover en lav indkøbspris får du også fordelen af, at bilerne kører langt på literen og derved tilgodeses af lave ejerafgifter samt en stærk garanti på 3 år/100.000 km på det mekaniske samt 12 års rustgaranti. 

Suzuki Celerio fra kr. 89.990
Med priser, der starter ved kun kr. 89.990 for en stor og rummelig 5-dørs bil med alt i udstyr, bryder Celerio rammerne for hvad du kan forvente af en fabriksny billig bil. Alle modeller har fx aircondition, cd-radio med Bluetooth og fjernbetjent centrallås. Læg dertil, at Celerio kan rumme både passagerer og bagage og at den, som en de få i klassen, må trække en trailer. Så er det tydeligt, at Celerio er et rigtigt godt bud på den ideelle "lille" bil til en rigtig god pris. 

Samtidig er benzinøkonomien i Celerio klasseledende. Intet mindre. I Club og Exclusive udgaverne med Dualjet motor har Celerio markedets laveste forbrug med hele 27,8 km/l (vejlendende EU-norm ved blandet kørsel) og i Comfort modellen er den på pæne 23,3 km/l. Alle udgaver hører derfor til i den laveste ejerafgiftsklasse med en afgift på kun 310 kroner halvårligt.

Forfra 450px

 


Suzuki Swift fra kr. 109.990

Suzuki Swift har lagt sig i overhalingsbanen med opgraderet design, nyt udstyr og billige priser. Den er i forvejen kendt som mini-klassens køreglade islæt. Og for et nærmest ikonisk design.

Den fås med den nye Dualjet motor, der ved hjælp af ny teknologi forener høj ydelse med lavt benzinforbrug. Så kan du nyde køreglæden og dynamikken fra de 4 cylindre og 90 hk, mens du samtidigt kan glæde dig over en benzinøkonomi, som du til prisen normalt kun finder i små, triste 3-cylindrede motorer. 
En Swift giver dig derfor køreglæde for alle pengene.  Den lave vægt, den brede sporvidde, den direkte styring, den afstemte undervogn og det hurtige og præcise gearskifte gør, at køreturen bliver en lille oplevelse i sig selv, hver gang. Og med priser fra kr. 109.990 er Swift en af de billigste biler i sin klasse.

640Px Copy

Ny bil fra godt 1.200 kroner/måned inkl. 7 års garantiforsikring
Du kan få finansieret din nye Suzuki på meget attraktive vilkår og med en månedelig ydelse fra omkring 1.200 kroner (eksempel på en Celerio Comfort model). Og det er endda inkl. Drive7, der er en udvidet garantiforsikring som dækker i op til 7 år/150.000 km. Den giver dig ekstra tryghed i bilkøbet. Og hvis du vil have budgetsikkerhed kan du tegne en Suzuki Serviceaftale, hvor du for et fast månedligt beløb er sikret mod uforudsete udgifter til vedligeholdelse og reparation. Så er bilkøbet ikke alene billigt, men du får samtidig sikkerhed for at kende dine fremtidige udgifter. Tjek også vores gode forsikringstilbud, hvor du kan få de første 6 måneder til priser, der starter ved kr. 1.950. Og det gælder også selvom du er ny bilejer eller tidligere har haft skader. 

Se også mere om muligheden for at købe en ny bil uden udbetaling her! 

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK