Start Video


Ny Suzuki Vitara. Usædvanlig fed SUV

Om du er ornitolog eller ej, er Vitara den perfekte ledsager til vilde oplevelser. Men den gør det ikke kun godt i naturen, den rendyrkede SUV-stil imponerer også i bybilledet, hvor den som familieoffroader snildt klarer hverdagens pligter. Det fede design høster mange misundelige blikke, mens det lave forbrug skåner både økonomien og miljøet. Med sin rå attitude understreger den sin position som klassens alsidige model med robuste løsninger til såvel terræn- som komfortabel kørsel og praktisk anvendelighed. I modelprogrammet finder du en bred vifte af udstyrsvarianter samt en lang række muligheder for personalisering, så du kan finde præcis den Vitara-udgave, der bedst opfylder dine ønsker og behov. Og som en ægte SUV fås den selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip. Kort sagt: Eventyret venter i Vitara.

Prøv den hos din Suzuki-forhandler og mærk selv, hvor meget fuldblods-SUV du får til en attraktiv pris fra kun 188.000 kr. Og med en leasingaftale via Suzuki Privatleasing, kan du komme ud og køre Vitara med en udbetaling fra 7.995 kroner en månedlig ydelse fra 2.695 kroner*).

Suzuki Vitara S Boosterjet 450

God brændstoføkonomi
Vitara fås med en 1,6 liters benzin eller dieselmotor med 120 HK og med 1,4 Boosterjet turbomotoren med 140 galoperende heste. Med forhjulstræk klarer 1,6 benzinmodellen 18,9 km/l ved blandet kørsel (EU-norm), mens 1,4 modellen har en EU-norm på flotte 19,2 km/l. Begge udløser en halvårlig ejerafgift på kun 600 kroner. Modellen med den momentstærke turbodiesel-motor med 320 Nm har en EU-norm på hele 25 km/l og en halvårlig ejerafgift på 1.060 kroner. Med andre ord: Vitara byder på en fremragende driftsøkonomi, der kan imponere selv de mest rationelle bilejere.


Lækkert udstyr er standard

Den nye Suzuki Vitara generation er hurtigt blevet en succes i Europa og Danmark. Med sit markante SUV design er den et seriøst skud selvtillid til hverdagen med både stil og temperament. Og med masser af omtanke for både tegnebog og miljø med en stærk pris og et lavt forbrug.
Vitara fremstår som en skarpsleben og kompakt SUV med stor attitude og udstråling. Du sidder højt og godt i den rummelige kabine, og bagagerummet er stort nok til at opfylde de flestes behov. Og selv i den billigste Comfort version er udstyr som aircondition, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og cd-radio med ratbetjent Bluetooth standard. Næste udstyrstrin - Active - byder desuden på multimedieanlæg med 7” farveskærm, bakkamera, 17” alufælge, fartpilot og fuldautomatisk aircondition. Exclusive versionen byder også på nøglefri betjening, LED nærlys, indtræk i læder/ruskindsstof, automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og navigation, mens "S" versionen også har læderinteriør, sorte alufælge og mange særlige designdetaljer.

Suzuki Vitara Boosterjet bag 450

Leasing fra 2.695,- pr. måned
Privatleasing bliver mere og mere populært. Og nu kan du også lease en Vitara på attraktive vilkår. Førstegangsydelsen starter ved kun 7.995 kroner og den månedlige ydelse ved 2.695 kroner. Så har du autoriseret service i hele leasingperioden og er både godt og budgetsikkert kørende - helt uden bekymringer om uforudsete udgifter. Kom og hør mere om leasing af den nye Suzuki Vitara hos din Suzuki forhandler.

*) Priseksemplet er baseret på en Vitara 1.6 Comfort i standardfarve leaset i Suzuki Privatleasing via Nordea Fleet. Leasingperioden er på 36 måneder og inkluderer 10.000 km pr. år. Samlet betaling i perioden er på 105.615 kroner (inkl. afleveringsgebyr). Prisen er inkl. service, men ekskl. dæk, ejerafgift og forsikring. Positiv kreditgodkendelse forudsættes ligesom gyldig kaskoforsikring og betaling via NETS. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Suzuki Privatleasing. Fotos viser Vitara S modellen med ekstraudstyr.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK