Start Video


Ny Suzuki Vitara. Usædvanlig fed SUV

Om du er ornitolog eller ej, er Vitara den perfekte ledsager til vilde oplevelser. Men den gør det ikke kun godt i naturen, den rendyrkede SUV-stil imponerer også i bybilledet, hvor den som familieoffroader snildt klarer hverdagens pligter. Det fede design høster mange misundelige blikke, mens det lave forbrug skåner både økonomien og miljøet. Med sin rå attitude understreger den sin position som klassens alsidige model med robuste løsninger til såvel terræn- som komfortabel kørsel og praktisk anvendelighed. I modelprogrammet finder du en bred vifte af udstyrsvarianter samt en lang række muligheder for personalisering, så du kan finde præcis den Vitara-udgave, der bedst opfylder dine ønsker og behov. Og som en ægte SUV tilbydes den selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip. Og det endda til merpriser på kun ca. 27.000 kroner. Kort sagt: Eventyret venter i Vitara. Prøv den hos din Suzuki-forhandler og mærk selv, hvor meget fuldblods-SUV du får fra kun 188.000 kr.

Vitara S Booster 450Px 

God brændstoføkonomi
Vitara fås med en 1,6 liters benzin eller dieselmotor med 120 HK og med den nye 1,4 Boosterjet turbomotor med 140 galoperende heste. Med forhjulstræk klarer 1,6 benzinmodellen 18,9 km/l ved blandet kørsel (EU-norm), mens 1,4 modellen har en EU-norm på flotte 19,2 km/l. Begge udløser en halvårlig ejerafgift på kun 600 kroner. Modellen med den momentstærke turbodiesel-motor med 320 Nm ved 1.750 omdr/min. har en EU-norm på hele 25 km/l og en halvårlig ejerafgift på 1.060 kroner. Med andre ord: Vitara byder på en fremragende driftsøkonomi, der kan imponere selv de mest rationelle bilejere.


Naturlegeplads for voksne

Med en Vitara kan du roligt udforske naturen i sikker forvisning om, at bilen kan klare det hele. Vitara er nemlig bygget til al slags vejr, til al terræn og til alle formål. Og har du planer om at udfordre den med vildere opgaver i terrænet, fås Vitara også med Suzukis avancerede AllGrip firehjulstræk. Det gør den til den mest alsidige bil, du kan tænke dig. Systemet har fire indstillingsmuligheder, som du kan vælge efter behov ved at betjene den lille drejeknap, der sidder mellem forstolene. Også Hill Descent Control, der gør det nemmere at køre ned af en stejl skråning er en del af AllGrip systemet. Samtidig har systemet en positiv effekt på bilens aktive sikkerhed, og da teknikken ikke vejer ret meget, er indflydelsen på brændstoføkonomien begrænset.

Vitara Hvid Bagfra 450Px

 

Leasing fra 2.799,- pr. måned
Privatleasing bliver mere og mere populært. Og nu kan du også lease en Vitara på attraktive vilkår. Førstegangsydelsen starter ved kun 7.995 kroner og den månedlige ydelse ved 2.799 kroner. Så har du autoriseret service i hele leasingperioden og er både godt og budgetsikkert kørende - helt uden bekymringer om uforudsete udgifter. Kom og hør mere om leasing af den nye Suzuki Vitara hos din Suzuki forhandler.

Priseksemplet er baseret på en Vitara 1.6 Comfort i standardfarve leaset i Suzuki Privatleasing via Nordea Fleet. Leasingperioden er på 36 måneder og inkluderer 15.000 km pr. år. Samlet betaling i perioden er på 109.359 kroner (inkl. afleveringsgebyr). Prisen er inkl. service, men ekskl. dæk, ejerafgift og forsikring. Positiv kreditgodkendelse forudsættes ligesom gyldig kaskoforsikring og betaling via NETS. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Suzuki Privatleasing.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK