Vinterklar Ny
Vinteren er på vej. Derfor inviterer vi til "Vinterklar Søndag" hos alle Suzuki forhandlerne den 6. november fra kl. 11 til 15.00. Her kan du få masser af inspiration, gode råd og gode tilbud, der gør bilen klar til kulde, sne og glatte veje. Forhandlerne står klar med mange gode tilbud så du kan komme vinteren i møde til overkommelige priser. Se et udvalg her og find flere hos forhandleren:

  • Philips Extreme Vision forlygtepærer med bedre lysstyrke. 2 stk. fra 399,- inkl. montering.
  • 4 gummimåtter og 1 bagagerumsbakke der beskytter kabinen i det våde klima. Fra kun 545,-.
  • 4 stk. formstøbte stænklapper der beskytter bilens lak mod stenslag. Fra 999,- inkl. montering.
  • Hjulkapselsæt til vinterhjulene, 4 stk. fra 299,-.

Og skal bilen skiftes ud bør du kigge på vores attraktive vinterdagstilbud på en Swift Style Edition inkl. metallak og multimediecenter, hvor du sparer 10.000 kroner. Eller på vores fede SUV'er Vitara, hvor du får en country designpakke med uden merpris, hvis du handler på dagen den 6. november. 


4 vinterdæk fra kun 1.995,-
Hos Suzuki sælger vi kun kvalitetsdæk fra anerkendte producenter som Bridgetone, Continental og Yokohama. Og da vi køber stort ind til alle vores modeller, kan vi tilbyde rigtigt attraktive priser på vinterdæk til din bil. Priserne starter ved kun 1.995 kroner for 4 stk. dæk (155/65 R14 dæk til en Alto).

Kig forbi din Suzukiforhandler på søndag og få en snak om- og et godt tilbud på vinterdæk til din bil. Nedenfor kan du se en lille film, der demonstrerer hvorfor det er en rigtig god idé, at køre med vinterdæk når det er vinter. Der er stor forskel på både acceleration, bremselængde og køreegenskaber. Og alt sammen i favør for den bil - og den familie -  der kører med vinterdæk.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK