Start Video

Swift Style med lir. Fra 139.990,-

Style er navnet på en helt speciel og særligt veludstyret Swift kampagnemodel. Den byder på lækkert Style udstyr som indtræk med læderdetaljer, sportsrat i læder, flotte alu-fælge i sort og sølv design, LED kørelygter og kølergrill med kromdetaljer. Og selvfølgelig har Style modellen også 7 airbags, aircondition, fartpilot, el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio samt fjernbetjent centrallås. 

Style modellen har 5 døre og er udstyret med Suzukis Dualjet motor, der forener høj ydelse (90 hk) med lavt forbrug (23,3 km/l iflg. EU-normen), og prisen starter ved kun kr. 139.990. Men antallet er begrænset, så hvis du vil sikre dig en Style model, skal du nok ikke vente for længe.

  • Style indtræk med læderdetaljer
  • Sportsrat i læder 
  • 16" alu-fælge i sort/sølv design
  • Kølergrill med krom
  • Aircondition
  • LED kørelys og tågeforlygter
  • El-ruder for og bag
  • Fartpilot
  • CD-radio med USB indgang og 6 højtalere
  • Fjernbetjent centrallås 

Swift Style fås i 4 udvalgte farver (sort, hvid, brun og ametyst) til en attraktiv kampagnepris fra kun kr. 139.990 excl. levering og metallak.

Swift Mosaik2 440Px

Dualjet motor og 23,3 km/l

Swift Style modellen er forsynet med Suzukis nye Dualjet motor, der ved hjælp af ny teknologi med bl.a. 2 indsprøjtningsdyser pr. cylinder forener høj ydelse med lavt benzinforbrug. Så kan du nyde køreglæden og dynamikken fra de 4 cylindre og 90 hk, mens du samtidig kan glæde dig over den flotte benzinøkonomi på 23,3 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Med Swifts berømmede køreegenskaber giver Style modellen dig derfor både køreglæde, god økonomi og masser af lækkert udstyr til en rimelig pris.

Style 450X211px


Swift køreglæde fra 109.990,-

Udover sit flotte design er Suzuki Swift kendt for sine gode og underholdende køreegenskaber. Sæt dig ind bag rattet, start den omdrejningsvillige motor og grib fat om det lækre rat. Så er du klar til at opleve Swift ude i sit rette element. I byen og på landevejen. Her er skarp og entyding styring og et gearskifte, der bare fungerer med små klik. Undervognen er behageligt affjedret og alligevel med en opsætning, der gør, at du kan byde bilen lidt mere end mange af dens klassekammerater. 
Kort sagt vil du hurtigt få et lille smil i mundvigen. Det er det, vi kalder Swift køreglæde! Og den fås fra kun kr. 109.990 excl. levering.

Style Frittet Sideb

Kom forbi og prøv en Swift!

Hvis du er klar til at opleve Swift køreglæden og Swift Style modellen på nærmeste hold, så smut ind forbi en Suzuki forhandler og se, hvor meget bil du får for pengene. Du vil helt sikkert ikke blive skuffet. Hellere lille og Swift end stor og doven.  

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK