Premiere på en helt ny Swift

Den internationale biludstilling i Geneve bød på premieren for den helt nye Suzuki Swift. Swift, som vi kender den i dag, blev introduceret i 2005, og den køreglade supermini blev hurtigt en kæmpe succes på verdensplan - inkl. her i Danmark. Mere end 5,4 millioner Swift er der blevet solgt, heraf mere end 1 million i Europa.
Nu står vi foran introduktionen af den 3. generation, der planlægges til sommer - og det tegner rigtigt godt! 

207 450Px

Ny fra inderst til yderst
Den nye Swift er baseret på Suzukis nye letvægts platform (Heartect). Det betyder, at vægten er sænket med ca. 120 kg for en bedre økonomi og køreoplevelse, uden det er gået ud over bilens evne til at beskytte sine passagerer i tilfælde af en kollision. 
Designet er en stærk evolution af det oprindelige Swift udtryk med fokus på at bevare Swift DNA'et, der har gjort modellen så unik. Og med sit brede og lave design med den markante skulderlinje er bilens sportslige fremtoning virkelig blevet skærpet. Også inden døre er alt nyt med fx nye sæder, et nyt og lækkert D-formet rat samt et instrumentbord, der vinkler lidt ind mod føreren.
Den nye Swift er 5-dørs, og rummeligheden er blevet forbedret i forhold til den nuværende model. Den øgede bredde giver mere skulderplads i kabinen, og på bagsædet er der bedre hovedhøjde. Og bagagerummet er nu på 265 liter (VDA), hvilket er hele 54 liter mere.

105 450Px


Også med Boosterjet motor

Motormæssigt vil den nye Swift blive tilbudt med den velkendte og energi-effektive Dualjet motor med 90 hk, men nyt er, at den også vil kunne fås med Suzukis Boosterjet turbo-benzin motor, der yder 112 hk og har et drejningsmoment på hele 170 Nm ved 2.000 - 3.500 omdrejninger/minut. Det tegner godt for køreoplevelsen - især fordi den nye platform gør bilen lettere og mere væver. Sammen med den berømmede Swift styring er der derfor noget godt at se frem til.
Begge motorer vil også kunne fås med Suzukis mild-hybrid teknologi, og benzinøkonomien ved blandet kørsel (EU-norm) er rigtig flot med 21,7 til 25,0 km/l afhængig af model.

208 450Px

I Danmark til sommer
Introduktionen af den helt nye Swift planlægges til sommeren 2017. 
Det er endnu for tidligt at sige noget om det endelige modelprogram og priser. Men også på udstyrsfronten vil Swift lægge sig helt ud i overhalingsbanen. Fx vil den introducere et nyt og avanceret nødbremsesystem. Og forlygter med LED på både nær- og fjernlys inkl. automatisk nedblænding vil også være en mulighed. Ligesom det flotte Suzuki multimediecenter med trykfølsom skærm, bakkamera og DAB radio også er med på udstyrslisten. 

217 450Px

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK