Nyhedsbrev

Tilmeld dig Suzuki Ignis News her

Så får du nyheder om den nye Ignis direkte i din indbakke frem mod introduktionen i foråret 2017.

*(obligatorisk felt)


Sig hej til en helt ny frækkert
"Her kommer jeg!". Sådan ville det nok lyde, hvis den nye Suzuki Ignis kunne tale. Designet giver sig højlydt til kende med masser af attitude, kant og udstråling. 
Ignis bliver den 3. af de populære SUV-modeller i Suzuki programmet, hvor den kommer ind under Vitara modellen. Introduktionen i Danmark planlægges til foråret 2017, og her på siden kan du se lidt mere om den spændende nye bil. Og melder du dig til vores Ignis News, vil du løbende få flere informationer om Ignis frem mod introduktionen.  
  
Ignis Side 450Px
En ægte og kompakt SUV

SUV og crossover biltypen er utroligt populær. Og med den nye Ignis viser Suzuki sin store styrke og mere end 50 år lange historie med denne biltype. Med sine funky og frække linjer står Ignis som en ener i klassen, men den er også unik ved at være den første, der er bygget helt fra bunden som en kompakt SUV. Og så vil den endda også kunne fås med et nyt og automatisk 4WD system.
Her er stor frihøjde, en dejlig behagelig siddehøjde og et godt udsyn. Med en længde på 3,7 meter og en bredde på 1,7 meter er den utrolig kompakt. Alligevel er der god plads indendøre og i bagagerummet. 
Kabinen byder på friske farver og detaljer, og du vil kunne vælge din Ignis i 14 forskellige farvekombinationer - heraf 5 i 2-farvet lakering.

001 450Px


Dualjet og mild-hybrid
Den nye Ignis vil kunne fås med Suzukis 90 hk 1,2 Dualjet benzinmotor med 4 cylindre, forhøjet kompression og to indsprøjtningsdyser i hver cylinder for bedre økonomi. Desuden vil Suzukis mild-hybrid løsning med en integreret starter/generator og et lithium-ion batteri også være en mulighed. Her opsamles bremseenergien på batteriet, der så anvendes til, at el-motoren kan yde assistance til benzinmotoren ved igangsætning og acceleration.
Og med en benzinøkonomi på hhv. 21,7 og 23,3 km/l ved blandet kørsel (EU-norm) tilhører alle Ignis modellerne den laveste ejerafgiftsklasse med kun 310 kroner halvårligt. 

136 450Px
Højt udstyrsniveau
Ignis vil ikke blive tilbudt i en skrabet version uden det mest basale udstyr. Således vil fx aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås og ratbetjent cd-radio med Bluetooth være standard i alle versioner. Og desuden vil den nye Ignis kunne fås med nyt ustyr som infotainmentsystem med 7" farveskærm og bakkamera, bagsæde med "slide" funktion for bedre ben- eller bagageplads, LED forlygter, nøglefri betjening og kamerabaseret automatisk nødbremsesytem inkl. vognbaneassistent og slingreadvarsel. Så også her er der være meget at glæde sig til.

Priser og endeligt modelprogram er endnu ikke fastlagt, men vi regner med en skarp startpris fra ca. 130.000 kroner. Tilmeld dig vort Ignis nyhedsbrev, så vil du løbende få flere informationer om den nye Suzuki.

Pressen skrev
De danske motorjournalister har mødt den nye Ignis på et internationalt pressemøde sidst i november måned. Og vi er glade for, at det første indtryk var meget positivt. Se fx FDM's nyhedsartikel, Bilmagasinets første test, motorsiden.dk's grundige gennemgang af bilen og en videotest af Berlingskes motorjournalist Henrik Dreboldt her:

FDM Motor 
Bilmagasinet
Motorsiden
Henrik Dreboldt

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK