Start Video


Suzuki Celerio. En usædvanlig praktisk mikrobil

Sig "hej" til mikroklassens mest praktiske bil. Selvom man er lille, kan man jo godt fylde meget. Og det gør Suzuki Celerio, der bryder rammerne for, hvad man kan forvente i den lille bilklasse. Både på rummelighed, benzinøkonomi, udstyr og anvendelighed. Det eneste mikro ved Celerio er faktisk prisen, der starter ved 89.990,-.

Fås også med Jydekrog
Som en af kun 2 biler i klassen må Celerio trække en anhænger. Op til 400 kg må du sætte på krogen. Så kan du også bruge Celerio, når du skal en tur på genbrugspladsen, i byggemarkedet, på planteskolen, eller når der skal købes stort ind. Det gælder også for modellen med automatisk gearskifte.

Celerio Med Trailer 940Px

God kabineplads
Alle Celerio modellerne har 5 døre og sikkerhedsseler til 5 personer. Og indenfor vil du opleve, at rummeligheden er usædvanlig god. Her er lyst, og der er god plads til både ben og hoved. Også når man sidder på bagsædet, hvilket ellers er et særsyn i klassen. Og sidedørene åbner bredt for ekstra gode adgangsforhold til kabinen og de højtplacerede sæder.

Untitled 2 400PxStort og regulært bagagerum
Med en volumen på 254 liter er bagagerummet mikroklassens største. Her er god plads til ugens indkøb eller taskerne til weekendturen. Bagsædet er med split-funktion (60/40), så du har mulighed for at udvide bagagerummet, når nogle af pladserne på bagsædet ikke er i brug.

127 450Px 


Op til 27,8 km/l

Også når det gælder økonomien, er Celerio duks i klassen. Med Suzukis unikke 68 HK Dualjet motor (standard fra Club udstyrsniveauet), kører Celerio hele 27,8 km/l ved blandet kørsel (vejledende forbrug iflg. EU-normen), og den udleder derfor kun 84 gram CO2 pr. km. I den billigste Comfort version er EU-normen på pæne 23,3 km/l. Alle modeller hører derfor til i den billigste ejerafgiftsklasse, der kun udløser en afgift på 310 kroner halvårligt. 

001 1500 GLX 300Px

Aircondition og Bluetooth er standard
På udstyrssiden byder Celerio på lidt mere end det normale i klassen. Selv i den billigste Comfort model er udstyr som aircondition, cd-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-ruder foran standard. Et uhørt højt udstyrsniveau til prisen på 89.990 kroner. I Club versionen med Dualjet motor følger fx LED kørelys, start/stop automatik og Hill Hold funktion med fra 99.990,-. Og topmodellen Exclusive til 109.990 kroner byder endvidere på fx alufælge, el-ruder bag, tågeforlygter og el-betjente sidespejle.

104 400Px

600Px png

Fra ca. 1.200,- pr. måned*
I samarbejde med Nordea Finans tilbyder vi en attraktiv finansiering af Celerio. Med en udbetaling på 18.775 kr. er den månedlige ydelse fra kun 1.204 kroner med en løbetid på 84 måneder. 
Sammen med finansieringen får du 7-ÅRS GARANTIEN. Det er en udvidet garantiforsikring, der dækker bilen i op til 7 år/150.000 km, og som derfor giver dig større tryghed i bilkøbet. 

Velkommen hos Suzuki forhandlerne
Kom forbi Suzuki forhandlerne og få en god prøvetur i bilen, og du vil opdage, at kørekomforten også er på et højt niveau. Sammen med den gode økonomi, det høje udstyrsniveau og muligheden for montering af en "jydekrog" gør det Suzuki Celerio til en helt usædvanlig mikrobil.  


*) Finansieringseksempel inkl. 7-ÅRS GARANTIEN via eBilfinans. Suzuki Celerio 1,0 Comfort i standardfarve inkl. lev.omk. Udbetaling: 18.775,-. Månedlig ydelse: 1.204,-. Varighed: 84 måneder. Samlet kreditbeløb: 75.097,-. Samlede kreditomkostninger: 26.008,-. Samlet tilbagebetaling: 101.105,-. Variabel debitorrente: 2,52%. ÅOP: 9,0%.

Se mere om finansiering inkl. 7-ÅRS GARANTIEN her.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK