Start Video


Leas en Baleno fra kun 2.195,-/mdr
Den ny Suzuki Baleno er en bil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, man normalt ikke finder i én og samme bil i den kompakte bilklasse. For med sit strømlinede design oser Baleno af god stil, men den er samtidig super praktisk med rigtig god plads på bagsædet og med klassens største bagagerum.

Innovativ teknologi gør Baleno lige så grøn, som den er fræk – med høj ydelse og lavt forbrug. Og så stiller den op med et højt udstyrsniveau til en attraktiv pris fra 134.990,-. Du kan også vælge at privatlease en Baleno fra kun 2.195 kroner pr. måned med en udbetaling på kun 4.995 kroner. Så er du godt kørende i en 1.2 Active model inkl. serviceomkostninger over de næste 3 år og 30.000 km*). 

Den nye Suzuki Baleno har usædvanlig meget at byde på. Så kig forbi en Suzuki forhandler og glæd dig til en god oplevelse sammen med Baleno. Og hør samtidig mere om vores attraktive leasingmuligheder.

*) Leasingeksempel: Suzuki Privatleasing via Nordea Fleet. Pris gælder Baleno 1.2 Active i standardfarve. Leasingperiode 36 mdr. 10.000 km/år. Samlet betaling i perioden 84.615 kr. Prisen er inkl. service men ekskl. dæk, ejerafgift og forsikring. Kaskoforsikring og positiv kreditgodkendelse forudsættes.

Baleno Haeder
Suzuki Baleno blev nomineret til finalefeltet bestående af kun 5 biler til motorjournalisternes kåring af Årets Bil i Danmark 2017. Og i Bilmagasinets årlige kåring af Årets Bedste Biler, Basta! i forskellige bilklasser løb Baleno med titlen som den bedste minibil. Og det er vi rigtig stolte af. Begge hædersbevisninger er et rigtigt godt bevis på, at Suzuki Baleno giver god værdi for pengene. 

Når størrelse møder god stil
Takket været en helt ny platform kan Suzuki Baleno tilbyde klasseledende rummelighed. Platformen er baseret på et nyt design, hvor man ved at udforme vangerne med bløde linjer kan reducere materialets vægt og dimension, så det både fylder og vejer mindre.
Den slanke konstruktion optager mindre plads, og derfor byder Baleno på en overraskende stor og rummelig kabine, hvis bredde og højde sikrer god plads til fem voksne personer. Benpladsen på bagsædet er nærmest overdådig, og de brede døråbninger tillader en komfortabel ind- og udstigning. Bagagerummet er med sine 355 liter det største i klassen, så her finder du også plads til det meste. 

144
Når øko møder ydelse
Kraftfuld fremdrift med et lille benzinforbrug lyder som klassisk ønsketænkning. Men med sin helt nye konstruktion leverer Baleno også her. Du kan vælge mellem tre innovative og brændstofeffektive motorer, der på sædvanlig Suzuki-manér byder på ganske høje ydelser og et beskedent forbrug. Så alle Baleno varianterne hører til i energiklasse A+ og har en halvårlig ejerafgift på kun 310 kroner. 

 • Dualjet 1,2 med 90 HK. Suzukis unikke benzinmotor med dobbelt indsprøjtning og høj kompression. Den har en EU-norm ved blandet kørsel på flotte 23,8 km/l.

 • Dualjet 1,2 SHVS mild-hybrid med 90 HK. Suzukis nye og smarte hybridsystem, hvor benzinmotoren assisteres af en el-motor under fx acceleration. Sammen med et nyudviklet automatisk stop/start system bringer det EU-normen op på hele 25,0 km/l.

 • Boosterjet 1.0 turbo med 112 HK. Med direkte indsprøjtning, en effektiv turbolader og et drejningsmoment på 170 Nm sikrer denne motor Baleno underholdende præstationer. EU-normen er her på 22,2 km/l.


Når udstyr møder attraktiv pris
Baleno introducerer et helt nyt niveau for sikkerheds- og luksusudstyr i prisklassen. Vigtigt sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse og aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til den forankørende, er standard allerede fra Active modellen til 139.990 kr.

Og selv i den billigste Comfort model til 134.990 finder du væsenligt udstyr som aircondition, CD-radio med ratbetjent Bluetooth, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, læderrat, sædevarme, automatisk nærlys, LED kørelys, lakeret tagspoiler og meget mere.

I Exclusive modellerne bliver du nærmest forkælet med lækre detaljer som multimediecenter med touchscreen, navigation og bakkamera, automatisk klimaanlæg og nøglefri betjening med trykknap start af motoren. Samt flotte og klare Bi-Xenon forlygter, 16” alu-fælge, sorte ruder bag samt kromdetaljer. Alt sammen til priser fra 158.990 kroner. En lignende værdi-for-pengene pakke findes simpelthen ikke i klassen.

Rear 450Px

103 450Pxjpg

Ny Suzuki Baleno. Kort, men godt:

 • Klasseledende rummelighed i kabine og bagagerum
 • Rigtig flot benzinøkonomi fra 22,2 til 25,0 km/l ved blandet kørsel (EU-norm)
 • Radarbaseret sikkerhedsudstyr
 • Vælg mellem 3 spændende benzinmotorer
 • Ny teknik som fx let platform, mild-hybrid og turbomotor
 • 3 udstyrsvarianter med masser af udstyr. Selv i den billigste
 • Comfort model fra 134.990 kr. inkl. 6 airbags, aircondition, CD-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås, el-ruder for, sædevarme, læderrat m.m. 
 • Active model fra 139.990 kr. inkl. automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. Og med Boosterjet turbomotor fra 158.990 kr. 
 • Exclusive modellen med hele luksuspakken, fx Bi-Xenon, klimaanlæg, multimedieanlæg med navigation, alu-fælge og nøglefri betjening fås fra 158.990 kr. Med mild-hybrid fra 161.990 kr. og med Boosterjet motor fra 179.990 kroner. 

Baleno 2015 IAA Teaser

Pressen skrev
De danske motorjournalister har prøvekørt og bedømt den nye Suzuki Baleno. Du kan se at udpluk af deres artikler her:

 

Biltorvet.dk
Hvilkenbil.dk
Motorsiden.dk
Bilen.dk
Bilmagasinet.dk
Bil-sitet.dk
Vildmedbiler.dk

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK